Our Corporate Structure

Dentur Avrasya Grup, 2002 yılında kurulmuş olup, üç ana birim içerir. Bunlar S.S. AVRASYA DENİZ VE TURİZM MOTORLU TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ, AVRASYA DENİZ TAŞIMACILIĞI TURİZM HİZMETLERİ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ve DENTUR AVRASYA GEMİ VE ACENTE HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. dir. 

Profesyonellerden oluşan yönetim kadrosuyla güçlü ve deneyimli bir yapısı olan Dentur Avrasya Grup, kendi alanlarında zengin deneyim ve mesleki donanımlı çalışanları ile edilen gelirleri en verimli biçimde değerlendirerek, yine değerli müşterilerimizin mutluluğuna yönelik yeni projelere yönlendirmektedir.

Sektörde hizmet verdiğimiz günlerden bu yana ilk amacımız daima en yeni teknoloji ve en yüksek hizmet kalitesi olmuştur. Bugünkü güçlü konumumuzu bu hedefe borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Tarifeli deniz yolcu taşımacılığı, turizm faaliyetleri, organizasyon aktiviteleri, kurumsal lojistik, reklam ve sigortacılık alanlarında hizmet veren bağımsız birimlerimiz örnek bir uyum ve disiplin içinde çalışmaktadır. Ülke çapında örnek bir teknik altyapıya sahip Dentur Avrasya Grubu, finans hizmetlerinden personel yönetimine, yolcu güvenliğinden lojistik planlamaya kadar tüm operasyonlarını güçlü bilişim altyapısı ile yönetmektedir. 

Dentur Avrasya Grup bünyesinde barındırdığı işletmeler ile;

  • Yurt içi yolcu taşımacılığı,
  • Yurt dışı yolcu taşımacılığı (Midilli, Kos, Kalimnos, Leros, Samos),
  • Turizm (Pereme Turizm – A Grubu Seyahat Acentesi),
  • Reklam
  • Gemi acenteciliği ve Gümrük İşletmeciliği
  • Ambalajlı Su Pazarı (Vakıf Taşdelen Doğal Kaynak suyu) işletmeciliği ile sektördeki saygın ve öncü konumunu başarı ile sürdürmektedir.